Γιατί την GreenTherm

Τεχνογνωσία & Αξιοπιστία

Συγκεντρώνοντας την μακρά υπάρχουσα εμπειρία των στελεχών μας και των συνεργατών μας, κατέχουμε σημαντική τεχνογνωσία σε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, η οποία μας δίνει πολλαπλές δυνατότητες για την δημιουργία αξιόπιστων λύσεων.

Εστίαση στον πελάτη

Αξιοπιστία, ακεραιότητα, εμπιστευτικότητα και εστίαση στον Πελάτη: αυτά συνιστούν τα θεμέλια της εταιρείας μας, φέρνοντας κοντά μας όλο και περισσότερους πελάτες που μας εμπιστεύονται.

Ευελιξία & Ταχύτητα

Έχουμε μια ξεκάθαρη και ευέλικτη δομή οργάνωσης που μας δίνει την δυνατότητα να υλοποιούμε τα έργα μας εντός των ρεαλιστικών χρονοδιαγραμμάτων που από κοινού έχουμε ορίσει με τους πελάτες μας.

Σχέση ποιότητας & τιμής

Έχουμε τη δυνατότητα να προσαρμοζόμαστε στις ειδικές απατήσεις των πελατών μας και να παρέχουμε αποδοτικές λύσεις, με άριστη σχέση ποιότητας & τιμής, σε όλο το φάσμα δραστηριοποίησης μας.

Ιστορία GreenTherm

Η ιστορία της GreenTherm ξεκινάει το 2011, όπου μετά από μια επιτυχημένη πορεία σε μεγάλες εταιρίες του κλάδου ο Πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός Αλέξανδρος Ανδριώτης, ξεκίνησε να υλοποιεί τους σχεδιασμούς του, για την δημιουργία μιας «ισχυρής ομάδας». Μιας ομάδας της οποίας το ταλέντο, το ήθος, ο δυναμισμός και οι δεξιότητες θα προσθέτουν τα μέγιστα στην ταυτότητα των υπηρεσιών της. Η ιστορία λοιπόν της GreenTherm είναι οι άνθρωποί της, τα στελέχη της και οι συνεργάτες της, μέσα από τους οποίους έχει καταφέρει και βρίσκεται σε μια συνεχή ανοδική πορεία.

Η ιστορία μας, οι προτεραιότητές μας και η νοοτροπία μας είναι ξεκάθαρα.
Και, πάνω από όλα, ρεαλιστικά.

Φιλοσοφία GreenTherm

Η υπέρβαση είναι το ζητούμενο, η τήρηση των υποσχέσεων είναι η προϋπόθεση. Η GreenTherm δεσμεύεται να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες και προϊόντα, προκειμένου να ικανοποιήσει τους πελάτες της και ταυτόχρονα να επιτύχει στο μέγιστο τους στόχους της επιχείρησης. Για την GreenTherm, καλή συνεργασία είναι αυτή που στηρίζεται στην εντιμότητα, την ειλικρίνεια και την ακεραιότητα. Αυτή είναι η βάση και η αφετηρία της επιτυχίας.

Όλοι θέτουν στόχους, ο δικός μας είναι να είμαστε αποτελεσματικοί. Να παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις με άψογη εκτέλεση και επαγγελματισμό. Να διαμορφώνουμε με τους συνεργάτες μας μια παραγωγική συνεργασία, που βασίζεται στην κατανόηση των αναγκών του πελάτη. Να δημιουργούμε κώδικες επικοινωνίας με τους πελάτες μας και τους συνεργάτες μας, που αντέχουν στο χρόνο.

Χρειάζονται οι σταθερές βάσεις, αλλά και το πάθος της εξέλιξης δίνει πόντους και κάνει τη διαφορά. Εστιασμένη στο ποιοτικό αποτέλεσμα, η GreenTherm αναλύει σε βάθος τόσο τις ανάγκες σας, όσο και τις προτεραιότητές σας κατανοώντας καθ’ αυτό τον τρόπο τις ιδιαιτερότητες του κάθε έργου . Αυτή η προσέγγιση οδηγεί στο ποιοτικό αποτέλεσμα.

Σχέση σημαίνει συνεργασία, σημαίνει εμπιστοσύνη. Η GreenTherm πιστεύει στις μακροχρόνιες συνεργασίες που στηρίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και στο σεβασμό. Μέσα από αυτές αυξάνεται συνεχώς η γνώση και η εμπειρία και εξασφαλίζεται ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση, με οφέλη που διαρκούν περισσότερο.

Αν οι αριθμοί λένε την αλήθεια και αυτό που μετράει είναι οι πράξεις, τότε στην GreenTherm έχουμε κάθε λόγο να χαμογελάμε.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial