Συμβόλαιο Συντήρησης

???????????????????????????????????????????????????????Όλες οι εφαρμογές θέρμανσης, ψύξης και κλιματισμού χρειάζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα προληπτική συντήρηση. Η τακτική προληπτική συντήρηση δεν είναι μια προαιρετική διαδικασία αλλά η βασικότερη προϋπόθεση για την ασφάλεια τόσο των μηχανημάτων όσο και των ανθρώπων που τα χρησιμοποιούν.

Η τακτική προληπτική συντήρηση των μηχανημάτων από ειδικευμένα συνεργεία  εξασφαλίζει τη σωστή λειτουργία των εγκαταστάσεων, δηλαδή, τη μέγιστη απόδοση με το λιγότερο κόστος (βλαβών – κατανάλωσης).

Η εταιρεία μας γνωρίζοντας αυτές τις ανάγκες και έχοντας κατάρτιση για όλους τους τύπους μηχανημάτων και δικτύων αναλαμβάνει την συντήρηση τους προσφέροντας την υπηρεσία “συμβόλαια συντήρησης”.

Με προγραμματισμένες επισκέψεις που ορίζονται από το συμβόλαιο και εγκρίνει ο πελάτης αναλαμβάνει τη συντήρηση των μηχανημάτων και τη σωστή λειτουργία των εγκαταστάσεων.

Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος ή βλάβης μπορεί να δώσει λύσεις που αφορούν επιδιορθώσεις δικτύου, επισκευή μηχανημάτων και σε χρόνους που θα οριστούν από το συμβόλαιο ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη και την κρισιμότητα του χώρου.

Εξασφαλίστε τη σωστή λειτουργία των εγκαταστάσεων  σας και αφήστε εμάς να ασχοληθούμε μαζί τους. Το συμβόλαιο συντήρησης είναι μια συμφέρουσα λύση

Εμείς αναλαμβάνουμε τη μηνιαία επίβλεψη των εγκαταστάσεων σας ώστε να προλαμβάνουμε οποιοδήποτε πρόβλημα. Γίνεται συστηματικός έλεγχος και αποκαθίσταται άμεσα οποιοδήποτε πρόβλημα. Ακόμα και σε περιόδους αιχμής διαθέτετε το πλεονέκτημα της προτεραιότητας και το πρόβλημά σας αντιμετωπίζεται άμεσα.

Τα συμβόλαια συντήρησης μεταξύ άλλων προσφέρουν εκπτώσεις:

  • 20% σε ανταλλακτικά που πιθανώς να απαιτηθούν.
  • 15% στο τίμημα του συνεργείου.

Επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να μελετήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε το κατάλληλο πρόγραμμα συντήρησης για το σύστημα θέρμανσης και κλιματισμού σας,  με την εγγύηση «άριστη σχέση ποιότητας & τιμής»,  της GreenTherm.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial