Κλιματισμός

Κλιματισμός ονομάζεται η ρύθμιση της θερμοκρασίας, της υγρασίας, της κίνησης, της καθαρότητας του αέρα ενός χώρου.Είναι λοιπόν δεδομένο ότι το πρώτο χαρακτηριστικό που θα πρέπει να μας απασχολήσει είναι η ισχύς του του συστήματος που απαιτεί ο χώρος μας. Με λίγα λόγια, πρέπει να να λάβουμε υπόψη μία πλειάδα παραμέτρων όπως είναι ο όγκος του χώρου, τα υλικά κατασκευής του κτηρίου, ο όροφος στον οποίο βρίσκεται ο υπό εξέταση χώρος, ο προσανατολισμός του χώρου, η ισχύ των υπόλοιπων ηλεκτρικών συσκευών που υφίστανται στο χώρο, καθώς και το πλήθος των ανθρώπων που υπάρχουν στο χώρο κατά τη λειτουργία του.

Πρέπει επίσης να απαντηθούν και μια σειρά ερωτημάτων όπως για παράδειγμα :
• Τι τύπο κλιματιστικού απαιτεί ο χώρος μας; Τοίχου, Multi, καναλάτο, δαπέδου, οροφής, κασέτα, ντουλάπα ή φορητό;
• Από πλευράς τεχνολογίας, τι να διαλέξω Inverter ή Συμβατικό;
• Ποια πρέπει να είναι η ενεργειακή κλάση;

Η επιλογή ενός συστήματος κλιματισμού για μια επιχείρηση ή μια οικία είναι εξαιρετικά σημαντική απόφαση που επηρεάζει την ποιότητα ζωής & άνεση των διαμενόντων ή εργαζομένων στο κτίριο, τη λειτουργικότητά του και βέβαια το ενεργειακό κόστος & το κόστος συντήρησης του κτιρίου.

Η πολυετής εμπειρία της GreenTherm στο χώρο του κλιματισμού, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων των κυριοτέρων εταιριών του χώρου, μπορεί να εγγυηθεί ότι οι προτεινόμενες λύσεις θα καλύψουν πλήρως οποιαδήποτε ανάγκη. Η γκάμα των λύσεων είναι τεράστια, καθώς ποικίλει ανάλογα με την αξιοποίηση του ωφέλιμου χώρου, την αισθητική και την κατανομή θερμοκρασίας, τη στάθμη θορύβου καθώς και το κόστος λειτουργίας και συντήρησης.
Η Daikin είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής στην Ευρώπη συστημάτων θέρμανσης, κλιματισμού, εξαερισμού και ψύξης με υψηλή ενεργειακή απόδοση για επαγγελματικές, οικιακές και βιομηχανικές εφαρμογές. Τα προϊόντα της Daikin φημίζονται για την ενεργειακή τους απόδοση και τις εξελιγμένες δυνατότητες ελέγχου, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία που χρησιμοποιούν, η οποία δίνει τη δυνατότητα μείωσης της κατανάλωσης ρεύματος έως και 30% σε σύγκριση με τις μονάδες χωρίς τεχνολογία inverter.
Η GREE Electric Appliances Inc. είναι σήμερα ο μεγαλύτερος εξειδικευμένος κατασκευαστής συστημάτων κλιματισμού παγκοσμίως, με δυναμικό παραγωγής πλέον των 60 εκ. οικιακών κλιματιστικών και 5.5 εκ. κεντρικών μονάδων αντίστοιχα. Με ισχυρή παρουσία σε 120 χώρες, ο ετήσιος κύκλος εργασιών της ξεπερνά τα 16 δις δολάρια.
Η εταιρεία διαθέτει εννέα κέντρα παραγωγής, επτά εκ των οποίων βρίσκονται στην Κίνα και δύο στη Βραζιλία και το Πακιστάν, τα οποία απασχολούν συνολικά 80.000 εργαζομένους, ενώ από το 1996 η εταιρεία διατηρεί την πρώτη θέση σε όγκο πωλήσεων και παραγωγής τόσο στην εγχώρια αγορά της Κίνας, όσο και παγκόσμια. Σύμφωνα με επίσημα στατιστικά στοιχεία, η GREE αποτελεί το μεγαλύτερο εξαγωγέα συστημάτων κλιματισμού της χώρας τα τελευταία έτη..
Η Innova ιδρύθηκε το 2004 και δραστηριοποιείται εξαρχής στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας , την ανάπτυξη προηγμένων συστημάτων για τις κλιματικές άνεση σε κάθε εποχή. Η εταιρία συλλαμβάνει, σχεδιάζει και κατασκευάζει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας στους τομείς της θέρμανσης, εξαερισμού, κλιματισμού (HVAC), των οποίων η ποιότητα και αντοχή είναι εγγυημένα από τη συνεχή βελτίωση των διαδικασιών εργασίας (μέθοδος Kaizen) και από το γεγονός ότι χρησιμοποιούν τα καλύτερα υλικά.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial