Εγκατάσταση & Κατασκευή

Η κρισιμότητα της σωστής αρχικής εγκατάστασης του εξοπλισμού και των εφαρμογών είναι αδιαμφισβήτητη.

Η GreenTherm εξελίσσεται συνεχώς υπερκαλύπτοντας κάθε ανάγκη των εγκαταστάσεων σε, μεγάλης ή μικρής κλίμακας, έργα Η/Μ. Έτσι παραδίδουμε ή διαχειριζόμαστε έργα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, έργα που μας εδραιώνουν, χάρη στα αναγνωρίσιμα ποιοτικά και τεχνολογικά χαρακτηριστικά.

Έργα που φέρουν την «Τεχνική Υπογραφή» των υπηρεσιών Η/Μ της GreenTherm.
Ύδρευση - Αποχέτευση

Η εταιρεία μας με τα συνεργαζόμενα συνεργεία υδραυλικών της τα οποία πληρούν όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις και κατόπιν αυτοψίας και μελέτης εφαρμογής αναλαμβάνει εργολαβικά την ύδρευση, αποχέτευση, πυρόσβεση και πάσης φύσεως υδραυλικές εργασίες σε κατοικίες ή επαγγελματικά ακίνητα. Με πληθώρα επιλογών από τους πιο αξιόπιστους κατασκευαστές προϊόντων, εξειδικευμένα συνεργεία, μπορεί να παραδώσει έργα που αντέχουν στο χρόνο. Με τα σχέδια της οικοδομής σας θα σας έχουμε μία πρώτη εκτίμηση του κόστους του έργου σας με το κλειδί στο χέρι και θα διαπιστώσετε πόσο ανταγωνιστικές είναι και οι τιμές μας.
Ηλεκτρολογικά

Η χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση, η ποιότητα της κατασκευής, η ικανοποίηση των αναγκών του χρήστη, η πρόληψη λειτουργικών προβλημάτων και βλαβών και το ελεγχόμενο κόστος κατασκευής, είναι τα βασικά συστατικά μιας μελέτης. Η ηλεκτρολογική εγκατάσταση είναι ένα από τα βασικότερα μέρη της κατασκευής του σπιτιού ή της επιχείρησής σας τόσο για την λειτουργία όσο και για την ασφάλειά της. Σωστά επώνυμα υλικά (πίνακες, ασφάλειες, καλώδια, κουτιά, κλπ) και ένας καλός, πιστοποιημένος επαγγελματίας εγκαταστάτης ηλεκτρολόγος ώστε να μπορεί να δώσει λύσεις, μελέτες και εφαρμογές απόλυτα συμβατές με τις πιο σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες είναι ο συνδυασμός, που θα δώσει ένα σωστό, ασφαλές, λειτουργικό αλλά και αισθητικό αποτέλεσμα με σύγχρονη αντίληψη. Μια επιτυχημένη επένδυση δηλαδή των χρημάτων του ιδιοκτήτη ή κατασκευαστή της οικοδομής.
Πυρανίχνευση - Πυρόσβεση

Αναλαμβάνουμε την εκπονήση της μελέτης πυρασφάλειας για όλες τις κατηγορίες κτιρίων και επιχειρήσεων (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, βιοτεχνίες, συνεργεία, πρατήρια υγρών καυσίμων, λεβητοστάσια, εγκαταστάσεων υγραερίου κ.α), στην έκδοση πιστοποιητικών πυροπροστασίας, στην προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων και ειδών πυροπροστασίας, των σχεδίων και όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να κατατεθεί και να εγκριθεί η μελέτη από την αρμόδια Πυροσβεστική Υπηρεσία. Πυροσβεστήρες, πυροσβεστικές φωλιές, σταθμοί, sprinklers και συναφή εξαρτήματα όλων των τύπων, ανιχνευτές και ασφαλιστικές διατάξεις για το υγραέριο, καθώς και πυροσβεστικά συγκροτήματα. Εξειδικευμένο προσωπικό θα εφαρμόσει την μελέτη προχωρώντας στην εγκατάσταση των σωληνώσεων του συστήματος πυρόσβεσης που θα καταλήγουν σε καταιονιτήρες (springlers), πυροσβεστικές φωλιές ή σε συνδυασμό και των δύο.
Δομημένη Καλωδίωση

Μία εγκατάσταση δομημένης καλωδίωσης αποτελείται από ένα σύνολο καλωδίων και υλικών (πρίζες , κατανεμητές, κλπ) το οποίο πραγματοποιεί την μετάδοση φωνής και δεδομένων σε ένα κτήριο. Οι εγκαταστάσεις δομημένης καλωδίωσης είναι "ανοιχτής" αρχιτεκτονικής , χρησιμοποιώντας τυποποιημένα υλικά και τοπολογία σύμφωνα με διεθνή πρότυπα για τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση. Για πολλά χρόνια η καλωδίωση που εξυπηρετούσε τις ανάγκες μετάδοσης δεδομένων γινόταν ξεχωριστά από αυτές της καλωδίωσης για την μεταφορά φωνής. Όμως η ενσωμάτωση συστημάτων υψηλής τεχνολογίας σε όλους τους χώρους έκανε την ανάγκη ενός τυποποιημένου τρόπου καλωδίωσης μεγαλύτερη.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial